Queden

Et presentem els artistes:

MIQUI PUIG DJ

RAMON MIRABET

MARIA JAUME

PAUNEZZ

MACHINDA DJ

El Sons Solers és un festival diferent

Des dels nostres inicis, l'any 2014, hem apostat per una filosofia i una essència pròpia que ens converteix en un Slow Festival únic al territori. Per què?

Entorn Natural

En l’entorn incomparable de Finca Mas Solers, rodejada per bosc i idíl·lics jardins, fomentem el respecte per la natura.

Km. 0

Apostem per la música de qualitat feta a Catalunya i d’estils molt diversos.

Proper

El format i els espais permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

Gastronomia

El Sons Solers és també una gran oportunitat per degustar una excel·lent i variada oferta gastronòmica.

Segell propi

Apostem per la qualitat per damunt de la quantitat.

No has vingut mai? Mira el que t’has perdut!

2019

Com diuen els amics d’Enderrock, “els somnis d'una nit d'estiu es fan realitat al Sons Solers”. I més en una sisena edició plena de la màgia i elegància de Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana, Delafè DJ i les Zebrass Marching Band.

2018

Transporta’t al 5è Sons Solers revivint els concerts de Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma! Una edició espectacular que va tornar a consolidar el festival com “una cita obligada pels que saben maridar amb saviesa la música, la natura i la gastronomia” (TV3).

2017

Sopa de Cabra, Mazoni, Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i Trau. Aquest va ser el cartell de luxe d’una 4a edició que va tornar a fer del Sons Solers un “slow festival de referència” (Nació Digital) ple de música, natura, gastronomia i bon ambient.