Animal, primera confirmació del Sons Solers 2018

09

Març


2018

Com sabeu, el Sons Solers és un festival jove. Per això sempre hem volgut estar al costat de bandes que es troben als inicis de la seva carrera. És per aquest motiu que estem encantats d’anunciar-vos que Animal és la primera banda confirmada pel Sons Solers 2018!

Amb només un disc a les seves esquenes - “Més enllà de les paraules” (Halley Records, 2016) - la banda catalana s’ha consolidat com una de les apostes més fortes als Països Catalans. Els milers de seguidors a les xarxes socials, els més de 150 concerts realitzats, els milions de visualitzacions dels seus primers singles, ocupar el número 1 a les llistes radiofòniques i tocar als principals festivals i festes del país així ho avalen.

Animal barreja sonoritats pop, folk, rock, reggae i soul que, juntament amb la seva fórmula festiva, conformen un so propi que fa de cada concert un esdeveniment únic per a tots els públics.

I per rematar-ho podem anunciar que arribaran al Sons Solers 2018 amb un nou disc que veurà la llum el proper 9 de març!