CANCEL·LACIÓ DEL SONS SOLERS 2021

30

Abril


2021

Amb molta tristesa, des de l’organització del Sons Solers ens veiem obligats a comunicar la cancel·lació del festival previst pel proper 9 de juliol del 2021 a la Finca Mas Solers

 

Des del nostre naixement, l’any 2014, sempre hem apostat per la qualitat per davant de tot. Ens vam veure obligats a ajornar l’edició del 2020 i hem treballat de valent per poder-la celebrar enguany complint amb aquesta essència, la nostra senya d’identitat, però finalment no serà possible.  

 

Ho hem intentat tot, però la incertesa sobre l’evolució de les restriccions i, per tant, sobre el format en el qual es podria celebrar el festival fan que no puguem treballar amb normalitat en la preparació d’un Sons Solers que compleixi els alts estàndards de qualitat que l’han definit des del primer dia.   

 

El Sons Solers és asseure’s a la gespa, és gastronomia, és interacció entre assistents i artistes... En definitiva, és proximitat a tots els nivells. I, malauradament, seguim lluny d’un escenari que ho permeti.  

 

Totes aquelles persones que vau adquirir una entrada rebreu un correu electrònic amb les indicacions a seguir per tal de procedir a la devolució del seu import.  

 

Sentim molt totes les molèsties i la decepció que aquesta trista notícia pugui causar.  

 

Us trobem a faltar.