El Sons Solers, ajornat al 2021

15

Maig


2020

L’organització del Sons Solers, el festival de Finca Mas Solers, lamenta comunicar el seu ajornament fins el 9 de juliol del 2021.

 

Tot estava preparat perquè l’edició d’enguany tornés a esdevenir una nit d’estiu màgica, però s’ha pres aquesta decisió davant la situació d’excepcionalitat que s’està vivint a escala mundial i d’acord amb la filosofia del festival (“be slow”).

 

En aquest sentit, l’anunci del pla de desescalada del govern espanyol ha deixat palesa la impossibilitat de celebrar el festival tal i com havia estat projectat, pel que des de l’organització s’ha optat per l’ajornament de la seva setena edició, prevista pel 10 de juliol d’enguany, fins al 2021.

 

Ha estat una decisió difícil i trista després de tants mesos de treball, il·lusió i esforç, però l’adopció d’aquesta mesura és necessària per garantir la seguretat i el benestar del públic, dels artistes i dels treballadors del festival.

 

Des de la seva primera edició, el festival de Finca Mas Solers ha apostat per la qualitat per davant de la quantitat, pel format reduït i íntim que genera una connexió única entre el públic i els artistes, per la proximitat, etc. Condicions que, malauradament, a dia d’avui no es poden garantir.

 

Així doncs, el Sons Solers tornarà el 9 de juliol del 2021 mantenint a SUU com a primera artista confirmada i un cartell que enguany no s’ha pogut desvetllar. Comença el compte enrere per a que la música en directe torni a sonar als jardins de Finca Mas Solers, per tornar a ballar amb els millors artistes dels països catalans a escassos metres de distància, per gaudir de la posta de sol asseguts a la gespa, per tornar-se a emocionar amb la màgia del Sons Solers.

 

Mentrestant, i per fer l’espera més amena, es poden reviure totes les edicions del Sons Solers a través del seu perfil d’Spotify.

 

ENTRADES

En relació a la validesa i/o retorn de l’import de les entrades, l’organització oferirà diverses opcions per a que el públic triï la que més s’adapti a les seves necessitats. En aquest sentit, les entrades adquirides al llarg d’aquests mesos seran vàlides per a la nova data de celebració, mentre que qui ho desitgi obtindrà el seu reintegrament. A més, les entrades per a l’edició del 2021 ja es poden adquirir al web sonssolers.cat a un preu de 35€.

 

VÍDEO