El Sons Solers es consolida com un “Slow Festival” de referència al territori

16

Juliol


2018

El Sons Solers ha celebrat, aquesta nit i amb un èxit rotund, la seva esperada cinquena edició. Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs han delectat al públic amb les seves enèrgiques i cuidades actuacions als Jardins Mònaco i a l’Amfiteatre Estrella Damm.

 

Amb la totalitat de l’aforament venut, 1.000 entrades que es van exhaurir fa una setmana, el festival de Finca Mas Solers ha celebrat la seva edició més multitudinària mantenint la seva filosofia “slow”. Els assistents han gaudit d’una festival diferent a la resta que té com a senya d’identitat l’aposta per la qualitat per damunt de la quantitat. A banda de l’excel·lent programació musical combinada amb una oferta culinària de primer nivell elaborada per l’equip de cuina de Finca Mas Solers, el públic ha pogut gaudir també d’estands de cocteleria premium amb marques tant reconegudes com G’Vine, Brugal o Royal Bliss i de diverses zones chill out per gaudir del festival relaxadament.

 

Jordi Bernet, director del Sons Solers Festival, ha destacat que aquesta cinquena edició “ha estat la consolidació d’una manera de fer, qualitat per davant de quantitat, i ens agrada que el públic ho reconegui”. A més, Bernet ha destacat l’èxit de les principals novetats d’enguany, “l’ampliació de l’aforament a 1.000 persones no ha reduït la confortabilitat dels assistents, ja que el canvi d’ubicació de la zona gastronòmica ens ha permès absorbir amb facilitat aquest increment de públic i poder-los oferir una nit única i cuidada fins a l’últim detall”. 

 

Tot això en un entorn natural incomparable com són els jardins de Finca Mas Solers, sense cues ni actuacions solapades, amb un públic molt divers acompanyat en molts casos de criatures que s’ho passaven d’allò més bé corrent per la gespa i amb els artistes actuant a pocs metres i passejant-se entre els assistents.

 

Com en les dues edicions anteriors, la moneda oficial ha tornat a ser el Sonso, amb un valor de 2,5€ i que s’ha pogut adquirir en tres punts de venda instal·lats en diversos indrets del festival.

 

Al llarg dels propers dies el Sons Solers anunciarà les dates d’una sisena edició que es presenta amb moltes novetats.

 

FINCA MAS SOLERS

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.