Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te els nostres serveis, personalitzar i analitzar la seva navegació i mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències. En seguir navegant, considerem que n’accepta l’us. Per a obtenir visiti la nostra política de cookies

El Sons Solers exhaureix totes les entrades en la seva sisena edició

12

Juliol


2019

A menys 24 hores de la seva celebració i seguint la tònica de les darreres tres edicions, el Sons Solers ha exhaurit fa uns minuts la totalitat de les 1.000 entrades que havia posat a la venda. Així doncs, enguany no hi haurà venda d’entrades a taquilla.

 

El festival, que es celebra avui divendres 12 de juliol a Finca Mas Solers, comptarà amb un cartell de luxe format per Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana, Delafé DJ i les Zebrass Marching Band.

 

Els horaris de les actuacions seran els següents:

 

•          19:30h - Obertura portes

•          20.00h - Intana (Escenari Jardins Mònaco)

•          21.10h - Pavvla (Escenari Jardins Mònaco)

•          22.10h - Joan Miquel Oliver (Escenari Amfiteatre Estrella Damm)

•          23.30h - Joan Dausà (Escenari Jardins Mònaco)

•          01.00h – Delafé DJ (Escenari Amfiteatre Estrella Damm)

 

* Les Zebrass Marching Band actuaran en diferents moments i espais del festival.

 

És important recordar que l’entrada és gratuïta pels menors de 12 anys. A més, com és habitual, el festival posa també a disposició dels assistents diversos aparcaments gratuïts, dos davant de la Finca i un tercer al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf (polígon Decathlon), en el qual hi haurà un servei de transfer d’anada i tornada al festival.  HORARIS

 

UN SLOW FESTIVAL ÚNIC AL TERRITORI

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades... A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta a Catalunya unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

 

La seva àmplia oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s’hi pot gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic i dues zones de cocteleria. Com és habitual, la moneda oficial serà el Sonso, que tindrà un valor de 2,5€ i es bescanviarà a l’interior del recinte.

 

FINCA MAS SOLERS

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamour era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.

 

El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.