El Sons Solers se celebrarà el 7 de juliol

21

Març


2023

Sant Pere de Ribes, 21 de març del 2022. Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 7 de juliol, del Sons Solers. Després d’una passada edició que es va celebrar en un format reduït, el festival de Finca Mas Solers recuperarà enguany el seu format prepandèmia.

En aquest sentit, el Sons Solers tornarà a comptar en aquesta vuitena edició amb dos escenaris, el principal ubicat a l’amfiteatre a l’aire lliure de la Finca Mas Solers i un segon escenari instal·lat als bucòlics jardins Mònaco. D’aquesta manera, enguany es podran tornar a repetir imatges que s’han convertit en la senya d’identitat del festival, com els assistents asseguts a la gespa gaudint d’una proximitat i connexió única amb els artistes.

Una altra de les novetats serà la recuperació d’una oferta gastronòmica pròpia elaborada per l’equip de cuina de la Finca Mas Solers, un dels trets diferencials de festival en el seu concepte d’slow festival i en la seva aposta per la qualitat per davant de la quantitat. En aquest sentit, el Sons Solers tornarà a comptar amb zones chill out, cocteleria i molts més serveis en l’incomparable marc natural dels jardins d’un palauet renaixentista català de finals del segle XIX.

El Sons Solers presentarà la propera setmana el cartell d’aquesta vuitena edició, que estarà format per un total de cinc grups i un dj.

ENTRADES A LA VENDA

L’anunci oficial de la data del festival de Sant Pere de Ribes ha coincidit també amb la posada a la venda d’un total de 50 entrades promocionals a 25€ que ja es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. Un cop s’exhaureixin, el preu de les entrades serà de 30€.

UN SLOW FESTIVAL ÚNIC AL TERRITORI

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades... A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s’hi pot gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic i una zona de cocteleria. A més, com és habitual, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït (aforament limitat).

FINCA MAS SOLERS

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Actualment, aquest espai continua sent seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.