El Sons Solers torna a esdevenir un “Slow Festival” màgic

13

Juliol


2019

El Sons Solers ha celebrat, aquesta nit i amb un èxit rotund, la seva esperada sisena edició. Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana, Delafé DJ i les Zebrass Marching Band han delectat al públic amb la seva cuidada música als Jardins Mònaco i a l’Amfiteatre Estrella Damm.

 

Amb la totalitat de l’aforament venut, 1.000 entrades que es van exhaurir el passat dijous, el festival de Finca Mas Solers ha celebrat la seva edició més multitudinària mantenint la seva filosofia “slow”. Els assistents han gaudit d’una festival diferent a la resta que té com a senya d’identitat l’aposta per la qualitat per damunt de la quantitat. A banda de l’excel·lent programació musical combinada amb una oferta culinària de primer nivell elaborada per l’equip de cuina de Finca Mas Solers, el públic ha pogut gaudir també d’estands de cocteleria premium amb marques tant reconegudes com G’Vine, Brugal o Royal Bliss i de diverses zones chill out per gaudir del festival relaxadament.

 

Jordi Bernet, director del Sons Solers Festival, ha destacat que aquesta sisena edició “ha estat la consolidació d’una manera de fer, qualitat per davant de quantitat, i ens agrada que el públic ho reconegui”.

 

Com a novetat d’enguany, Bernet ha destacat la bona acollida que ha tingut la divisió del festival en dos fases, una primera celebrada als jardins Mònaco on “el públic ha pogut gaudir dels frescos i delicats paisatges sonors d’Intana i Pavvla tot degustant còmodament l’oferta gastronòmica en un capvespre d’estiu màgic”, i una segona part celebrada íntegrament a l’Amfiteatre Estrella Damm on “els assistents han gaudit de les creacions oníriques de Joan Miquel Oliver, de l’art de Joan Dausà i de la sessió eclèctica de Delafé DJ”. A més, les Zebrass Marching Band han estat les encarregades de donar el “toc més canalla fent ballar a tots els presents amb els seus passes pels diferents espais del festival”.

 

Tot això en un entorn natural incomparable com són els jardins de Finca Mas Solers, sense cues ni actuacions solapades, amb un públic molt divers acompanyat en molts casos de criatures que s’ho passaven d’allò més bé corrent per la gespa i amb els artistes actuant a pocs metres i passejant-se entre els assistents.

 

Com en les edicions anteriors, la moneda oficial ha tornat a ser el Sonso, amb un valor de 3€ i que s’ha pogut adquirir en tres punts de venda instal·lats en diversos indrets del festival.

 

Al llarg dels propers dies el Sons Solers posarà a la venda un paquet de 50 entrades a un preu promocional de 20€ per assistir a l’edició del 2020, que se celebrarà el 10 de juliol a la mateixa Finca Mas Solers.  

 

FINCA MAS SOLERS

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamour era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials.

 

El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.