Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te els nostres serveis, personalitzar i analitzar la seva navegació i mostrar-te publicitat relacionada amb les seves preferències. En seguir navegant, considerem que n’accepta l’us. Per a obtenir visiti la nostra política de cookies

Maria Arnal i Marcel Bagés, un debut somiat

10

Maig


2017

Considerats per a molts com l’autèntica revelació del 2016, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix defensen amb èxit una proposta singular per tres motius: per la capacitat emotiva de la veu versàtil i en alguns moments gairebé hipnòtica de Maria Arnal, per la personalitat guitarrística de Marcel Bagés, i per l’encert en la tria de les cançons.

Els seus concerts s’estan convertint en una experiència que s’ha de viure, sentir-la i digerir-la. Cançons i emocions a parts iguals que furguen en la tradició de la música popular i emergeixen cap a l’ànima de l’espectador. Un viatge per la memòria que activa la consciència.

Una autèntica experiència multisensorial per gaudir-la íntimament als jardins del Sons Solers i amb els últims rajos de la posta de sol com a teló de fons.