El Sons Solers posa a disposició del públic tres aparcaments gratuïts
10 Juliol 2018
Els assistents al festival gaudiran de dues zones d’aparcament situades davant mateix de la Finca Mas Solers i una tercera al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf, que comptarà amb servei de transfer.
El Sons Solers exhaureix totes les entrades en la seva cinquena edició
09 Juliol 2018
Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs actuaran, aquest divendres 13 de juliol, al festival de Finca Mas Solers. El Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable. No hi haurà venda d’entrades a taquilla.
Oferta gastronòmica
05 Juliol 2018
Descobreix tota la gastronomia que trobaràs al Sons Solers 2018
Horaris confirmats del Sons Solers 2018
02 Juliol 2018
A menys de dues setmanes per a la celebració de la 5a edició del Sons Solers, aquí us detallem els horaris del festival.
Els VIDA DJs s’incorporen al cartell del Sons Solers 2018
26 Juny 2018
Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom i Guillem Roma completen la programació de la 5a edició del festival, que se celebrarà el proper divendres 13 de juliol a Finca Mas Solers. El Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable. Les entrades, que es poden adquirir al web sonssolers.cat per 30€, estan a punt d’exhaurir-se.