El Sons Solers es consolida com un “Slow Festival” de referència al territori
16 Juliol 2018
La cinquena edició del festival, que s’ha celebrat aquesta nit a la Finca Mas Solers, ha comptat amb les actuacions de Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs. El Sons Solers, que va exhaurir les 1.000 entrades disponibles fa tot just una setmana, aposta per un format que s’allunya de la massificació i que combina música de Km.0 amb gastronomia de qualitat, ambient chill out i un entorn natural incomparable.
Descobreix els espais del Sons Solers 2018
12 Juliol 2018
A banda de les sis actuacions programades, el Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable.
Sons Solers a l'Obert x Vacances
11 Juliol 2018
Jordi Bernet, director del festival, ens explica tos els detalls de la cinquena edició del festival de Finca Mas Solers
El Sons Solers posa a disposició del públic tres aparcaments gratuïts
10 Juliol 2018
Els assistents al festival gaudiran de dues zones d’aparcament situades davant mateix de la Finca Mas Solers i una tercera al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf, que comptarà amb servei de transfer.
El Sons Solers exhaureix totes les entrades en la seva cinquena edició
09 Juliol 2018
Mishima, Ramon Mirabet, Animal, Luthea Salom, Guillem Roma i els VIDA DJs actuaran, aquest divendres 13 de juliol, al festival de Finca Mas Solers. El Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable. No hi haurà venda d’entrades a taquilla.