Marialluïsa completa el cartell del Sons Solers 2023
08 Maig 2023
La banda igualadina s’uneix a Delafé y Las Flores Azules, Pau Vallvé, Da Souza, Eli Kapowski i Crisbru. Les entrades tenen un preu de 35€ i es poden adquirir al web del festival. L’aforament està limitat a un miler de persones.
Delafé y Las Flores Azules i Pau Vallvé, caps de cartell del Sons Solers 2023
30 Març 2023
Da Souza, Eli Kapowski, Crisbru i una sisena banda que s’anunciarà properament completen la programació de la 8a edició del festival, que se celebrarà el divendres 7 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. El Sons Solers recuperarà el seu format prepandèmia amb dos escenaris, gastronomia pròpia, i tots els serveis que el consoliden com un “slow festival” de referència al territori. Les entrades, que tenen un preu de 35€, ja es poden adquirir al web del festival.
Exhaurides les primeres 50 entrades!
27 Març 2023
Gràcies a tots i totes per la confiança que un cop més heu dipositat en nosaltres. I és que ja heu exhaurit totes les entrades promocionals de 25€.
El Sons Solers se celebrarà el 7 de juliol
21 Març 2023
L’slow festival de Finca Mas Solers recuperarà el format prepandèmia amb dos escenaris i gastronomia pròpia. L’anunci oficial de la data coincideix amb la posada a la venda d’un paquet de 50 entrades promocionals a 25€. Un cop s’exhaureixin, el preu s’incrementarà a 30€. El cartell de la 8a edició del Sons Solers, que s’anunciarà la propera setmana, estarà composat per un total de cinc grups i un dj.
El Sons Solers torna a esdevenir un “Slow Festival” màgic en el seu retorn
16 Juliol 2022
Després dos anys d’absència degut a la pandèmia, el Sons Solers ha tornat celebrar-se amb èxit gràcies a la seva aposta per un format que s’allunya de la massificació i que combina música de Km.0 amb gastronomia, ambient chill out i un entorn natural incomparable Ramon Mirabet, Maria Jaume, Miqui Puig DJ, Paunezz i Machinda DJ han estat els encarregats de posar la banda sonora a una nit màgica als impressionants jardins de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.