Primeres 50 entrades del Sons Solers 2020 ja a la venda
15 Juliol 2019
Volem donar-te les gràcies per haver format part del Sons Solers 2019, una nit única i irrepetible que perdurarà en la memòria de molts. I per agrair la teva confiança t’avancem que acabem de posar a la venda les primeres 50 entrades a un preu de 20€. Fes-te ja amb la teva!
El Sons Solers torna a esdevenir un “Slow Festival” màgic
13 Juliol 2019
La sisena edició del festival, que s’ha celebrat aquesta nit a la Finca Mas Solers, ha comptat amb les actuacions de Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana, Delafé DJ i les Zebrass Marching Band. El Sons Solers, que va exhaurir les 1.000 entrades disponibles el passat dijous, aposta per un format que s’allunya de la massificació i que combina música de Km.0 amb gastronomia de qualitat, ambient chill out i un entorn natural incomparable.
El Sons Solers exhaureix totes les entrades en la seva sisena edició
12 Juliol 2019
Joan Dausà, Joan Miquel Oliver, Pavvla, Intana, Delafé DJ i les Zebrass Marching Band actuaran, avui divendres 12 de juliol, al festival de Finca Mas Solers. No hi haurà venda d’entrades a taquilla. El Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable
Descobreix els espais del Sons Solers 2019
10 Juliol 2019
A banda de les actuacions programades, el Sons Solers tornarà a apostar per un format ”slow festival” amb espai gastronòmic, zona chill out, cocteleria i aparcament gratuït, tot en un entorn natural incomparable.
Menja't el Sons Solers
09 Juliol 2019
Descobreix l'oferta gastronòmica de la sisena edició del nostre slow festival